В Івано-Франківській області правоохоронці Долинщини затримали крадія-гастролера з Ужгорода

В Івано-Франківській області правоохоронці Долинщини затримали крадія-гастролера з Ужгорода

13.11.13 09:40 0 731
Днями до міліції звернувся 31-річний житель м. Долина. Чоловік повідомив, що пішовши до сусіда, забув зачинити двері, відтак з помешкання зникли золоті вироби.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 23-річний житель м. Ужгород. Як з’ясувалось, молодик їхав до друзів в смт. Болехів, а по дорозі вирішив добряче підзаробити. Чоловік проникнув в помешкання господаря, звідки викрав золоті прикраси на суму п’ять тисяч гривень.

Затриманий в скоєному зізнався. Чоловік вже мав проблеми із законом, але на шлях виправлення чомусь не став. До кримінальної відповідальності громадянин притягувався за аналогічний злочин.

Зловмисника доставлено в Долинський райвідділ міліції. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Слідчим відділом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло). Крадію загрожує позбавлення волі на термін від трьох до шести років. Правоохоронці проводять перевірку на причетність чоловіка до скоєння інших злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Андрій Холявка: ...

КОМЕНТАРІ