Чернівці: Ринок «Газкомплектприлад» поступово перетвориться на сучасний торговельно-сервісний комплекс

Чернівці: Ринок «Газкомплектприлад» поступово перетвориться на сучасний торговельно-сервісний комплекс

13.11.13 15:46 0 1055
12 листопада, на черговому засіданні виконавчого комітету Чернівецької міської ради було розглянуто проект рішення «Про роботу міського комунального підприємства «Газкомплектприлад».

У зазначеному проекті наведені основні показники роботи підприємства за останні три роки (суми наданих послуг, прибутку, дані по сплаченим податкам та зборам до бюджетів всіх рівнів та інше), приклади проведених заходів з підвищення ефективності роботи підприємства, покращення умов праці і культури обслуговування торгуючих і відвідувачів ринку тощо.

Станом на 01.10.2013 року на ринку МКП “Газкомплектприлад” облаштовано 454 торгових місця (283 – павільйони і кіоски, 71 – розкладні прилавки, 62 – закриті прилавки, 13 – індивідуальні прилавки і 25 – місця загального користування).

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 23.07.2013 року №383/12 МКП “Газкомплектприлад” передано в користування парковку площею 0,0193га на 16 паркомісць, яку приведено у належний стан, виконано вертикальне планування і розмітку території, оновлено рекламно-інформаційне забезпечення. Незважаючи на існуючі фінансові складності, впродовж 2011-2013 років на зміцнення своєї матеріально-технічної бази підприємством було витрачено 108,8 тис.грн. (у 2011 році – 21,1 тис.грн., у 2012 році – 49,9 тис.грн., у І-ІІІ кварталах 2013 року – 37,8 тис. грн.).

Підприємством регулярно проводиться ремонт дорожнього гравійного покриття під’їзної, об’їзної дороги та парковки, проведено ремонт підземної кабельної лінії (КЛ10кВ), виконані ремонтні роботи на суму 25,0 тис. грн. в адміністративній будівлі, здійснено реконструкцію безкоштовної громадської вбиральні тощо.

Особливу увагу на засіданні виконавчого комітету було приділено проблемним питанням функціонування ринку, зокрема: претензійно-позовній роботі з суб’єктами господарювання, які допустили заборгованість по сплаті за надані підприємством послуги з утримання торговельного місця в належному стані; питанню користування земельною ділянкою площею 0,3514га, якою фактично користується МПП “Рейтинг”; проведенню реконструкції ринку відповідно до детального плану забудови житлового району проспекту Незалежності.

За результатами розгляду зазначеного проекту виконавчим комітетом міської ради було прийнято відповідне рішення, виконання якого сприятиме вирішенню питань подальшого функціонування ринку «Газкомплектприлад» і перетворення його на сучасний торговельно-сервісний комплекс.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ