Волинянин розгулював із наркотиками вулицями рідного міста

Волинянин розгулював із наркотиками вулицями рідного міста

13.11.13 08:08 0 814
Майже літр наркотичної сировини вилучили правоохоронці Володимир-Волинського міського відділу УМВС України у Волинській області у місцевого жителя.

Безпосередньо на вулиці міста, під час поверхневого огляду, у 35-річного чоловіка працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків виявили та вилучили півторалітрову пластикову пляшку, більша частина якої була заповнена рідиною темно-зеленого кольору з різким запахом ацетону. Ззовні речовина дуже схожа на особливо небезпечний наркотичний засіб – опій екстракційний.

До слова, чоловік, у якого вилучили наркотики, у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння злочину, передбаченого ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 309 ККУ. Тож за зберігання такого «товару» чоловік може опинитися за ґратами на строк до п’яти років.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ