В Закарпатській області ПРОГРАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ВЕТЕРАНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

В Закарпатській області ПРОГРАМИ ДІЯЛЬНОСТІ ВЕТЕРАНСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

13.11.13 08:50 0 846
На 2014 рік обговорили в Ужгороді

В Ужгороді відбулось розширене засідання комісії з питань захисту прав ветеранів, інвалідів, чорнобильців та малозабезпечених верств населення Громадської ради при ОДА.

Учасники засідання проаналізували програми діяльності обласних ветеранських громадських організацій на 2014 рік та підбили підсумки роботи за 9 місяців цього року. Заслухавши та обговоривши звіти голів громадських організацій, комісія рекомендувала управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації включити їх до переліку організацій, що потребують фінансування з обласного бюджету на 2014 рік.

За результатами засідання, зокрема, доручено представнику Закарпатської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів війни та Збройних Сил і учасників бойових дій підготувати звернення до керівництва області щодо можливості розширення площі обласного госпіталю для інвалідів війни і учасників ліквідації аварії на ЧАЕС. Також перед профільними управліннями облдержадміністрації буде порушено питання щодо можливості фінансової підтримки проекту Закарпатського обласного осередку Української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату.

– Співпраця інститутів громадянського суспільства та органів виконавчої влади – це запорука ефективного виконання соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку громадянського суспільства та залучення громадськості до формування та реалізації державної і регіональної політики. Тож, впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо реалізувати всі завдання, проекти, які спрямовані на поліпшення життя кожного мешканця нашого краю, - зазначив начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА Володимир Дупелич.

Прес-центр ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ