В Закарпатській області міліція вилучила від жителя Берегова саморобний пістолет

В Закарпатській області міліція вилучила від жителя Берегова саморобний пістолет

13.11.13 15:49 0 986
У Берегівському районі, як і загалом по державі, триває цільова оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Зброя та вибухівка». Її мета - запобігання незаконному обігу вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухівки, виявлення, перекриття каналів їх надходження в злочинне середовище, а також стабілізація оперативної обстановки на території району.

Так, днями оперативники карного розшуку райвідділу, маючи відповідну оперативну інформацію, на вулиці Шевченка зупинили для перевірки 59-річного мешканця районного центру Тібора. Під час проведення особистого огляду в правій кишені куртки чоловіка було виявлено предмет, зовні схожий на пістолет кустарного виготовлення для відстрілу патронів калібру 5,6 мм, без будь яких маркувань. Довжина ствола вказаного саморобного пристрою склала 14 см.

Вказаний предмет направлено до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру УМВС області для проведення дослідження. Слідчим Берегівського райвідділу міліції даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст.263 ч.1 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Ринок ...
Наступна новина: На Львівській митниці ...

КОМЕНТАРІ