На Хмельниччині на браконьєрів «полює» міліція, громадськість та журналісти

На Хмельниччині на браконьєрів «полює» міліція, громадськість та журналісти

13.11.13 14:41 0 1166
У Новоушицькому районі Хмельницької області до боротьби з непорядними мисливцями, які не бажають дотримуватися існуючого законодавства, окрім працівників міліції, долучилися лісники, члени громадських формувань та журналісти.

Такі спільні рейди, як виявилося, надзвичайно ефективні. Як розповідає начальник Новоушицького райвідділу міліції Сергій Яценко, присутність небайдужих громадян під час фіксації правопорушення дозволяє запобігти звинуваченням правоохоронців у неправомірних діях та й нерідко пробуджує у порушників почуття сорому за свій вчинок.

Минулих вихідних на недобросовісних мисливців в лісових угіддях району «полювали» 9 мобільних груб, до складу яких увійшли 34 особи.

Завдання кожної групи полягало у перевірці дотримання правил полювання, виявлення та документування адміністративних правопорушень.

Загалом в ході відпрацювання правоохоронці та громадяни виявили та задокументували 11 порушень адміністративного законодавства України, в тому числі два порушення правил полювання. Зброю у мисливців-порушників вилучено.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ООН виділила 25 мільйонів ...
Наступна новина: «Житомирський досвід ми ...

КОМЕНТАРІ