У Львівській області військовослужбовці продемонстрували високий рівень фахової майстерності

У Львівській області військовослужбовці продемонстрували високий рівень фахової майстерності

13.11.13 08:22 0 924
У частинах Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України завершилась підсумкова перевірка за 2013 навчальний рік. В продовж місяця комісіями управління Західного територіального командування військових частин були перевірені частини та окремо розташовані підрозділи внутрішніх військ Західного регіону.

Під час здачі підсумкової перевірки комісії екзаменували військовослужбовців з тактичної підготовки внутрішніх військ, вогневої, фізичної, гуманітарної підготовки, статутів та виконання нормативів з фізичної підготовки.

По закінченню здачі підсумкової перевірки в кожній військовій частині головами комісій були проведені підведення підсумків, де перевіряючі проаналізували стан справ в кожному підрозділі, вказали на виявлені недоліки та поставили завдання, щодо їх усунення.

«За результатами проведення підсумкової перевірки кращі оцінки військовослужбовці Західного територіального командування отримали під час здачі тактичної підготовки військ та вогневої підготовки. Серед військових частин в кращу сторону відзначені підрозділи, що дислокуються в місті Вінниця та Хмельницький»,- зазначив заступник начальника управління полковник Сергій Скрипнюк.

За підсумками перевірки військовослужбовці управління Західного територіального командування отримали загальну оцінку «добре».

підполковник Вадим Голуб,

фото автора
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Руслан Корчинський – ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ