Львівська команда рятувальників перемогла у відкритому «Кубку Західного Бугу-2013»

Львівська команда рятувальників перемогла у відкритому «Кубку Західного Бугу-2013»

13.11.13 09:21 0 785
Команда рятувальників із загону технічної служби Головного управління ДСНС України у Львівській області стала переможцем відкритого «Кубку Західного Бугу-2013» із спортивного водного туризму. Змагання проходили на річці Західний Буг в районі м. Червоноград під загальним керівництвом Львівської обласної федерації спортивного туризму та безпосередній організації «Червоноградського клубу туристів».

До складу команди переможців увійшли Самотій Олег, Бранець Віталій, Мазур Роман, Шумин Петро. Рятувальники ретельно готувалися до участі у змаганнях адже, вирішивши взяти участь у такому конкурсі, вони поставили собі за мету представити насичену різноманітними елементами слаломну трасу, яку можна вважати трасою високого рівня для спортсменів.

Аби вибороти перемогу учасникам змагань було необхідно подолати дистанцію ІІ класу та фінішувати в особистому заліку на дистанції «Слалом». Залік проводиться окремо у різних класах суден: С-2 - катамаран двомісний та С-4 катамаран чотиримісний.

Фінішувавши першими в усіх етапах конкурсу та переборовши водяну стихію, рятувальників ДСНС нагородили почесними дипломами та захопленими оплесками як журі і конкурсантів так і глядачів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Трускавець прийматиме ...
Наступна новина: Чернівецька громада ...

КОМЕНТАРІ