Андрій Холявка: "Свобода" забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на сесії та відкрито голосувала за відставку О.Сала"

Андрій Холявка: "Свобода" забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на сесії та відкрито голосувала за відставку О.Сала"

13.11.13 09:49 0 791
Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді забезпечила максимальну присутність своїх депутатів на засіданні сесії, де розглядалося питання про висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу. Водночас усі свободівці голосували відкрито. Своїми реальними діями "Свобода" не залишила місця для інсинуацій. Про це заявив голова фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді Андрій Холявка, коментуючи результати голосування.

"Фракція ВО "Свобода" мобілізувала своїх депутатів на це важливе засідання сесії, – зазначив голова фракції. – Із 39-ти депутатів-націоналістів були присутні 38. Лише один депутат не зміг прибути, оскільки ще раніше, до призначення Сала головою ЛОДА, поїхав за кордон.

Зважаючи на важливість та резонансність теми недовіри Олегові Салу, фракція виступила з ініціативою розглянути це питання першочергово. Під час таємного голосування свободівці демонстрували свої бюлетені перед тим, як вкинути в скриньку. Свободівці ще в день призначення Олега Сала заявили про свою позицію стосовно цієї особи та запевнили, що голосуватимуть за висловлення недовіри. І на сесії фракція "Свободи" вибила всі карти з рук тим, хто планував чинити інсинуації довкола наших дій і хто робив це раніше. Ті, що прагнуть кинути тінь на "Свободу", роблять це, щоби відвернути увагу від голосування інших політичних сил, яке відбувалося не надто прозоро й чисто".

Нагадаємо, що 12 листопада на сесії Львівської обласної ради за пропозицією фракції Всеукраїнського об'єднання "Свобода" першим питанням розглянули висловлення недовіри голові облдержадміністрації Олегові Салу. За це рішення проголосувало 72 депутати зі 116-ти. Для того, щоби президент був змушений відправити голову облдержадміністрації у відставку, необхідно було 78 голосів депутатів, тобто забракло шістьох голосів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Хмельниччині викрито ...

КОМЕНТАРІ