Львівська "Свобода" вимагає від Садового заборонити акції секти Догнала у Львові

Львівська "Свобода" вимагає від Садового заборонити акції секти Догнала у Львові

13.11.13 17:07 0 963
Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській міській раді зареєструвала проєкт ухвали про впорядкування проведення масових заходів біля гарнізонного храму Святих Апостолів Петра і Павла у Львові. Про це 12 листопада 2013 року повідомив голова постійної депутатської Комісії з питань законності свободівець Любомир Мельничук.

За словами депутата до Комісії звернувся настоятель храму Святих Апостолів Петра і Павла о. Степан Сус з проханням підготувати проєкт ухвали, що заборонятиме проведення будь-яких масових заходів біля храму представниками секти Догнала.

"Ми максимально швидко підготували проєкт ухвали, що унеможливить проведення акцій представниками секти Догнала. Однак, ми повинні розуміти, що дозволи на проведення акцій "догналівці" отримують за сприяння виконкому Львіської міськради. Відтак ми вкотре вимагаємо від міського керманича Андрія Садового оскаржувати в судовому порядку будь-які намагання "догналівців" проводити публічні акції у Львові", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Арештованих активістів ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ