Ірина Шалаковська: "Замість демонтажу незаконно встановленої "шоколадної каналізації", "Фест!" розпочав кампанію з її реклами"

Ірина Шалаковська: "Замість демонтажу незаконно встановленої "шоколадної каналізації", "Фест!" розпочав кампанію з її реклами"

13.11.13 13:00 0 1040
Замість того, щоби виконати рішення міжвідомчої комісії при Галицькій райадміністрації Львівської міської ради щодо демонтажу незаконно встановлених конструкцій на фасаді будинку №3, що на вул. Сербська, "Холдинг емоцій "Фест!" розпочав кампанію з її промоції. Андрій Садовий, попри полум'яні промови про закоханість у Львів та любов до громади, демонструє неабияку лояльність до горе-підприємців – його чиновники продовжують мовчки спостерігати за руйнацією пам'яткоохоронного фонду Львова. Про це 12 листопада 2013 року заявила депутат міської ради від ВО "Свобода" Ірина Шалаковська.

"Фест!" переходить будь-які межі. Приклад Сербської, 3 – не поодинокий. Попередньо депутати здійснили низку виїздів спеціяльних комісій для встановлення фактів перепланування без будь-яких дозвільних документів приміщень кількасотлітніх кам'яниць, які перебувають у власності цієї фірми. На догоду власній жадібності ці горе-підприємці з року в рік знищують пам'ятки архітектури, які перебувають у пам'яткоохоронному списку "Юнеско". Сприймаємо цю рекламну кампанію як заявку на вседозволеність та відвертий виклик всій громаді міста", – зазначила Ірина Шалаковська.

Як розповіла націоналістка, 19 вересня та 24 жовтня 2013 року під час сесії Львівської міської ради депутати вимагали звіту начальника управління охорони історичного середовища ЛМР та голови Галицької районної адміністрації щодо демонтажу незаконно встановленої конструкцій на фасаді будинку XVII століття. З ініціативи голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міськраді Маркіяна Лопачака депутати затвердили протокольне доручення міському голові з вимогою вжити заходів для негайного демонтажу металевих конструкцій на вул. Сербській, 3.

"Попри неодноразові звернення пересічних львів'ян, громадських організацій, депутатів та відповідних пам'яткоохоронних установ, чиновники продовжують розводити руками. Фракція ВО "Свобода" вимагає від міського голови в терміновому порядку втрутитися в цю ситуацію та нарешті виконати ухвали сесії міськради щодо звільнення начальника управління охорони історичного середовища Лілію Онищенко із займаної посади у зв'язку з незадовільним виконанням обов'язків, що призвели до заподіяння непоправної шкоди архітектурно-історичному ареалу Львова", – заявила Ірина Шалаковська.

Детальніше: http://www.svoboda.lviv.ua/diyalnist/novyny/043422/

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ