У Львові відкрили новий дитячий майданчик

У Львові відкрили новий дитячий майданчик

13.11.13 11:35 0 969
10 листопада 2013 року у Львові на вул. Раковського, 10 відбулося освячення новозбудованого дитячого майданчика.

Як повідомив депутат Львівської міської ради цього мажоритарного округу свободівець Василь Горон, майданчик облаштували поряд із Клінічною лікарнею №8 та Лікарнею для чорнобильців, багатоповерхівкою та цілим комплексом приватних будинків.

"Для встановлення гірочок, гойдалок та пісочниці при формуванні б'юджету міста на 2013 рік мені вдалося пролобіювати необхідні кошти. Поруч із майданчиком є глибокий яр, де місцеві мешканці створили самовільне сміттєзвалище. Щоби убезпечити дітей від загрози нещасного випадку я звернувся до виконавчих органів із вимогою облаштувати тут освітлення, а яр обгородити металевою сіткою. Освітлення облаштували, проте, як твердять чиновники, на сітку грошей у Львівському комунальному підприємстві "Дністер" традиційно немає. Довелося ці кошти знаходити самотужки. Як обіцяли виконавці робіт, вже до 15 листопада цей яр обгородять", – зазначив Василь Горон.

Окрім цього, влітку цього року за сприяння Василя Горона було дооблаштовано турніками та лавочками дитячий майданчик, що на вул. Дунайська, 7.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: ...
Наступна новина: На Хмельниччині вилучено та ...

КОМЕНТАРІ