В Чернігівській області ліквідовано пожежу двоповерхового житлового будинку, його господарка з опіками потрапила до лікарні

В Чернігівській області ліквідовано пожежу двоповерхового житлового будинку, його господарка з опіками потрапила до лікарні

13.11.13 15:36 0 930
П'ять відділень пожежно-рятувальних підрозділів Чернігова ліквідували пожежу двоповерхового житлового будинку у селі Старий Білоус, що поблизу обласного центру. 54-річна господарка помешкання каретою швидкої допомоги у тяжкому стані доставлена до опікового відділення обласної лікарні.

Повідомлення про подію надійшло вогнеборцям о 6:10 12 листопада. Враховуючи те, що на час прибуття першого пожежно-рятувального підрозділу вогонь набув значних розмірів і охопив площу понад 150 метрів квадратних, до місця пригоди були викликані додаткові сили і засоби. Крім того гасіння ускладнювалось відсутністю поруч розташованих вододжерел. Рятувальникам доводилось заправляти автомобілі водою з пожежного гідранту міської водопровідної мережі, що на відстань майже кілометр від місця події. Протягом двох годин вогонь було приборкано, в ході чого не допущено його розповсюдження на поруч розташовані житлові будинки та господарські споруди.

За попередніми даними, причиною пожежі послужило порушення правил експлуатації електронагрівального приладу, на якому господарка сушила речі. По даному факту проводиться розслідування, збитки встановлюються.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ