ООН виділила 25 мільйонів доларів допомоги Філіппінам

ООН виділила 25 мільйонів доларів допомоги Філіппінам

13.11.13 14:41 0 1072
ООН вирішила виділити з центрального фонду реагування на надзвичайні ситуації 25 мільйонів доларів для надання екстреної допомоги жителям Філіппін, що постраждали від руйнівного тайфуну «Хайянь». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Як повідомив представник управління ООН з координації гуманітарних питань Джон Ґінґ, ці кошти дозволять агенціям ООН діяти швидко, не чекаючи реакції донорів.

Тайфун досягнув центральної частини Філіппін у п’ятницю вранці і у вихідні дні. За даними управління ООН з координації гуманітарних питань, від стихії постраждали 9,8 мільйона людей. 660 тисяч були змушені залити свої домівки.

Як повідомляє сайт ООН, посилаючись на дані місцевої влади, лише в місті Таклобан могли загинути близько 10 тисяч людей. Точне число жертв поки що не відоме через відсутність інформації з віддалених районів.

Раніше Сполучені Штати вирішили надіслати авіаносець і 20 мільйонів доларів екстреної гуманітарної допомоги Філіппінам, приєднавшись до десятків країн і організацій, що пообіцяли допомогу постраждалій країні.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Арсенал" готує трансфер ...
Наступна новина: На Хмельниччині на ...

КОМЕНТАРІ