Тернопільська область: за добу пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували дві пожежі

Тернопільська область: за добу пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували дві пожежі

13.11.13 12:08 0 828
12 листопада о 03:06 в місті Чортків на вулиці Шевченка виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2107». Вогнем пошкоджено панель приладів, обшивку салону та електропроводку автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється. Збитки орієнтовно складають 2 тисячі гривень. Пожежу ліквідовано черговим караулом 6-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано автомобіль, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 20 тисяч гривень.

12 листопада о 03:10 до служби порятунку «101» Управління ДСНС України у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла в місті Збараж на вулиці Сірка, в одній із господарських будівель.

До місця події направили пожежно рятувальний підрозділ 4-державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, рятувальники одразу приступили до гасіння полум’я. Завдяки професійним та злагодженим діям рятувальників о 03:30 пожежу було локалізовано, а о 03:50 – повністю ліквідовано. Під час гасіння працівниками ДСНС врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 350 тисяч гривень.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття на площі 15 м кв., покрівлю на площі 30 м кв. та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Волинській області 850 ...

КОМЕНТАРІ