За підсумками Чемпіонату України з футболу тернопільська «Нива» буде в десятці кращих команд першої ліги – Ігор Яворський

За підсумками Чемпіонату України з футболу тернопільська «Нива» буде в десятці кращих команд першої ліги – Ігор Яворський

13.11.13 15:58 0 1038
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян зустрівся з головним тренером футбольного клубу «Нива» Ігорем Яворським. Сторони обговорили стан справ у команді, а також перспективи розвитку клубу. Зокрема, керівник області поцікавився, чому команді не вдалося в останньому матчі здолати лідера ліги - донецького «Олімпіка».

«Зіграли нижче своїх можливостей, допустили помилку в обороні. Будемо старатися в наступних матчах проявити себе з кращої сторони. Зараз ставимо завдання перед командою успішно зіграти в Охтирці з клубом «Нафтовик» та в Чернівцях з «Буковиною». Ці матчі відбудуться на виїзді. І лише потім ми прийматимемо команду «Суми», - зазначив головний тренер ФК «Нива» Ігор Яворський.

Голова адміністрації наголосив на важливості кращої підготовки команди до матчів, а також доручив зробити все для того, щоб ФК «Нива» була в лідерах турнірної таблиці. Головний тренер Ігор Яворський пообіцяв керівнику області, що команда докладе максимум зусиль, аби за підсумками чемпіонату України з футболу бути в десятці кращих клубів першої ліги.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З початку року ...
Наступна новина: Більше ста набоїв ...

КОМЕНТАРІ