На Тернопіллі на сесії прийнято низку обласних програм

На Тернопіллі на сесії прийнято низку обласних програм

13.11.13 09:02 0 866
Після перерви на пленарному засіданні депутати розглядали та обговорювали обласні програми. Так, було підтримано інвестиційну програму будівництва і реконструкції недобудованих та застарілих приміщень сільських навчальних закладів із доповненням про будівництво школи в с. Космирин Бучацького району,, обласну цільову програму щодо реалізації Конвенції про права інвалідів на період до 2020 року, цільову соціальну програму забезпечення пожежної безпеки Тернопільської області на 2013-2015 роки. При обговоренні питання «Про обласну програму запобігання і протидії корупції на 2013-2014 роки» голова обласної ради Василь Хомінець дав протокольне доручення звернутися до правоохоронних органів щодо перевірки наведених депутатом Степаном Барною фактів функціонування у Тернополі залів з ігровими автоматами.

Депутати докладно зупинилися на обговоренні питання «Про обласну програму вшанування українців, постраждалих у ХХ столітті внаслідок окупаційних режимів, на 2013-2015 роки». Були підтримані пропозиції ведення реєстру пам’ятників та пам’ятних знаків провідникам націоналістичного руху в Україні, створення у Тернополі музею Ярослави Стецько.

На пленарному засіданні депутати підтримали Програму розвитку і функціонування української мови на 2013-2017 роки, обласну цільову соціальну програму оздоровлення та відпочинку дітей на період до 2015 року, обласну цільову соціальну програму протидії захворюванню на туберкульоз на 2013-2016 роки та ряд інших.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ