На Тернопіллі депутати розглянули ряд господарських питань

На Тернопіллі депутати розглянули ряд господарських питань

13.11.13 15:08 0 812
До перерви депутати прийняли понад 50 рішень. Більшість питань стосувалися ефективного функціонування господарського комплексу області. Зокрема, затверджено передавальні акти матеріальних цінностей комунальних установ та організацій Тернопільської обласної ради, питання управління спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області.

На сесії також було прийнято ряд рішень щодо надання підприємствам та товариствам спеціальних дозволів на користування надрами та гірничих відводів. Депутати відмовили Почаївській Свято-Успенській лаврі у наданні гірничого відводу для розробки Почаївського родовища будівельних пісків.

Депутати прийняли рішення «Про оголошення комплексної пам’ятки природи місцевого значення “Музикова скала” на території Городницької сільської ради Підволочиського району», «Про оголошення заповідного урочища «Вертеби» на території Годівської сільської ради Зборівського району», «Про внесення часткових змін до додатку № 1 рішення Тернопільської обласної Ради народних депутатів від 18 березня 1994 року «Про внесення змін і доповнень до мережі територій та об’єктів природно-заповідного фонду і затвердження Списку дикорослих, рідкісних, реліктових, ендемічних рослин області, що підлягають особливій охороні», «Про оголошення геологічної пам’ятки природи місцевого значення «Дислокації гірських порід на околиці с.Надрічне Бережанського району».

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ