Чернівецькі податківці виводять «бордюрників» із тіні

Чернівецькі податківці виводять «бордюрників» із тіні

13.11.13 13:44 0 1181
У нашому місті представлено чимало служб таксі, на будь-який смак клієнта, проте за негоди або у святкові дні викликати таксі - марна справа. Тому можливість заробити «легкі гроші» приваблює. Водій таксі -- нині вже не професія. Кожен, хто бажає, маючи посвідчення водія, може стати таксистом. Є свій автомобіль -- добре, немає -- теж не біда. Можна взяти машину в оренду й починати «бомбити». При цьому, податки не сплачують і забирають хліб у тих, хто працює чесно.

Додамо, шо в Україні діють оновлені правила контролю за ринком таксі.
Із 5 січня 2013 року набрала чинності нова редакція Закону України "Про автомобільний транспорт". Згідно з нею, той, хто хоче працювати таксистом, має отримати статус приватного підприємця й обзавестись відповідною ліцензією на надання послуг.

Для того, щоб навести лад на ринку автоперевезень чернівецькі податківці спільно з працівниками автоуправління та ДАІ проводять перевірки громадян, які займаються транспортним обслуговуванням населення.

З початку року чернівецькими податківцями проведено 32 таких рейдів. В ході перевірок складено і передано до суду 54 протоколи про адмінправопорушення за здійснення діяльності без державної реєстрації.

Державна податкова інспекція у м. Чернівцях буде продовжувати і надалі проводити такі рейди на вулицях нашого міста щоб захистити законослухняних платників податків від нерівних конкурентних умов з «тіньовиками».


Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ