На Львівській митниці Міндоходів з незаконного обігу вилучено 127 одиниць холодної зброї та майже 2 тис. набоїв

На Львівській митниці Міндоходів з незаконного обігу вилучено 127 одиниць холодної зброї та майже 2 тис. набоїв

13.11.13 15:51 0 895
З початку року працівники Львівської митниці Міндоходів виявили 63 факти незаконного переміщення через митний кордон України зброї та боєприпасів, що перевищує показники минулого року на 125%. Про це повідомив під час брифінгу начальник Львівської митниці Міндоходів Сергій Попазогло.
У правоохоронні органи митниця надіслала 39 повідомлень про протиправні діяння, що містять ознаки злочину. Із незаконного обігу вилучено 15 одиниць вогнепальної зброї, 127 одиниць холодної зброї, 5 пневматичних гвинтівок, майже 2000 набоїв.
Сергій Попазогло акцентував увагу на надзвичайній небезпеці цього виду правопорушення. «Якби ця зброя надійшла до адресата, це створило б загрозу життю та безпеці громадян. Адже якщо людина свідомо порушує правила переміщення зброї, то це вже свідчить про те, що подальші наміри у неї недобрі. Тому можемо впевнено сказати, що працівники Львівської митниці припинили не тільки незаконне переміщення зброї, але й вберегли здоров’я та життя громадян», – зазначив Сергій Попазогло. Щодо порушників, то ними є як громадяни України, так і іноземці. Переважно перемістити зброю намагаються через автомобільні пункти пропуску, а також дуже часто в міжнародних поштових відправленнях.
Також журналістам було продемонстровано взірці вилученої зброї: шаблі ХVIII ст., луки, арбалети, рушниці, карабіни, пістолети, ножі, тесаки, мачете тощо.

Головне управління
МІНДОХОДІВ У Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Київська «Свобода» ...

КОМЕНТАРІ