Анатолій Вітів: У разі зриву Угоди про асоціяцію Европі варто оголосити Януковича і нардепів-«регіоналів» персонами нон-ґрата

Анатолій Вітів: У разі зриву Угоди про асоціяцію Европі варто оголосити Януковича і нардепів-«регіоналів» персонами нон-ґрата

13.11.13 20:45 0 1698
Якщо Янукович і решта шулерів-наперсточників із Партії регіонів своїми діями остаточно зірвуть підписання Угоди про асоціяцію, то Европі варто оголосити їх персонами нон-ґрата, а також перевірити законність походження їхніх капіталів у західних банках та на офшорних рахунках. Про це заявив народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів, коментуючи дії Януковича і Партії регіонів, спрямовані на провал підписання Угоди про асоціяцію з ЕС.

«Якщо нинішній президент і його партія таки наважаться зірвати підписання Угоди про асоціяцію, то для Европи настане час припинити гратися в переговори з наперсточниками із Партії регіонів на чолі з Януковичем. Очевидно, що будь-які перемовини для нінішнього режиму є тільки ширмою, за якою ховається бажання обвести навколо пальця европейців і відмовитися від виконання конкретних зобов'язань. Кримінальна «бригада», яка узурпувала владу в Україні, просто не здатна на чесну гру. Якщо Янукович і Партія регіонів таки остаточно зірвуть Угоду про асоціяцію, то Европа має застосувати єдині дієві та адекватні методи до цих професійних "регіональних" аферистів – зробити їх персонами нон-ґрата та перевірити законність походження їхніх капіталів у західних банках та на офшорних рахунках. Нехай тоді нардепи від Партії регіонів разом із членами Кабміну та Януковичем їздять до Росії на відпочинок, купують там дорогу нерухомість і відправляють туди на навчання своїх дітей», – наголосив Анатолій Вітів.

Свободівець закликав українців проявити громадянську активність, щоби звільнити країну від диктатури криміналу та олігархів: «Переговори і домовленості з бандитами апріорі неможливі. Сьогодні вони підступно і підло вкотре "кинули" усіх українців, практично зірвавши підписання Угоди про асоціяцію. А завтра Янукович і його так звана «сім'я» підуть на все, щоб утриматися при владі, шулерськими методами виграти президентські вибори 2015 року і остаточно встановити диктатуру гопників, криміналу та олігархів. Переконаний, що донецький кримінально-олігархічний клан не зупиниться ні перед чим, якщо це буде необхідно для збереження влади. Янукович довів країну до економічної прірви, а тепер хоче перетворити її на свою ізольовану від світу «зону» або ж здати Москві. І єдина ефективна зброя проти цієї бандитської хунти – це активність української нації та її небажання жити у злиднях, зазнаючи визиску на своїй землі».

Прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Майдані встановлюють ...
Наступна новина: Міндоходів спільно з ...

КОМЕНТАРІ