Представники Львівщини – серед переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

Представники Львівщини – серед переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України»

13.11.13 20:52 0 1263
Міністерство молоді та спорту України підвело підсумки Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України». Лауреатами цього конкурсу, який проводиться в рамках виконання Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2009 – 2015 роки виявилися двоє молодих фотомайстрів Львівщини – представники Львівської Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного: Дмитро Бучко (начальник клубу «ACB») та Яна Капуста (студентка 4 курсу).
Серед кращих, зокрема, виявилися фотороботи «Нас єднає Україна» Я.Капусти та дві фотографії Д. Бучка - «Батьківська справа» і «Рибалка».
Загалом в конкурсі розглядалися роботи усіх фотографічних жанрів (портрет, репортаж та ін.), зроблені за останні три роки, за тематичними рубриками:
- «Молодь і держава»;
- «Професії молодих»;
- «Талановита молодь України»;
- «Українське студентство»;
- «Дозвілля молоді»;
- «Вибір молоді – здоров’я»;
- «Всі різні – всі рівні»;
- «Нас єднає Україна».
Урочисте привітання та вшанування переможців Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України» відбудеться 22 листопада 2013 року в столиці України місті Києві.
Нагадаємо, що 5 жовтня ц.р. у Львові відбулася обласна виставка фоторобіт переможців першого етапу Всеукраїнського фотоконкурсу «Молоде обличчя України – 2013», яка була організована управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міндоходів спільно з ...
Наступна новина: Валентин Королюк: «Громада ...

КОМЕНТАРІ