ДПІ у м. Чернівцях: З увагою до кожного звернення

ДПІ у м. Чернівцях: З увагою до кожного звернення

13.11.13 20:57 0 1287
З початку року до ДПІ у м. Чернівцях надійшло на розгляд 182 письмових звернення від громадян. Скарг на чернівецьких податківців цьогоріч до інспекції не надходило.

З метою оперативного реагування на інформацію заявників, проводиться детальний аналіз звернень, що надходять від громадян.

Більше ніж удвічі, порівняно з минулим роком, зменшилась кількість запитів щодо оподаткування доходів від підприємницької діяльності. Цьогоріч від платників надійшло лише 21 таке звернення, тоді як минулого року 43. Суттєве зменшення звернень з питань оподаткування свідчить про підвищення податкової грамотності платників податків та зростання податкової культури мешканців нашого міста.

Основними питаннями, що порушувалися у письмових зверненнях чернівчани, є ухилення суб'єктів господарювання від сплати податків (52 звернення) та питання, пов'язані з контрольно-перевірочною роботою (45 звернень). Актуальними також є питання щодо податкових пільг та реструктуризації податкового боргу.

Всі звернення були вчасно розглянуті, питання вирішені по суті та, відповідно до чинного законодавства, надані письмові роз'яснення.

Звертаємо увагу на те, що кожен чернівчанин має право звернутись до посадових осіб державних органів особисто. В ДПІ у м. Чернівцях за адресою вул. Червоноармійська 200А, каб.112 проводяться особисті прийоми громадян посадовими особами інспекції, згідно затвердженого графіку, з питань, що входять до компетенції органів Міндоходів. Попередній запис на особистий прийом до керівництва податкової здійснюється у робочі дні за телефоном 54-60-05.

Наразі для податківців залишається пріоритетним завданням, щоб громадськість та представники бізнесу отримували якісне, повносервісне обслуговування, фахові консультації, безперешкодний доступ до інформації, відчули відкритість, прозорість у діяльності податкових органів та прагненні зміцнювати партнерські стосунки.


Інформаційно-комунікаційний відділ ДПІ у м. Чернівцях
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати-свободівці ...
Наступна новина: Маєте житло? Проведіть ...

КОМЕНТАРІ