Марш та пікетування Федерації футболу України проти переслідування футбольних уболівальників

Марш та пікетування Федерації футболу України проти переслідування футбольних уболівальників

13.11.13 21:57 0 1012
15 листопада 2013 року відбудеться марш та пікетування будівлі Федерації футболу України з вимогою припинити переслідування футбольних уболівальників та покарати зрадників українського футболу. Організатори, серед яких члени фанатського руху та активісти і прихильники ВО «Свобода», запрошують усіх футбольних уболівальників та небайдужих до долі держави і українського футболу на марш та пікетування офісу Федерації футболу України.

Марш пройде вулицею Велика Васильківська повз стадіон «Олімпійський» та закінчиться пікетом біля будівлі Федерації футболу України. Основні вимоги учасників: відмова від переслідування футбольних уболівальників за використання червоно-чорних прапорів, портретів українських героїв, української символіки та покарання зрадників вітчизняного футболу.

Збір – біля пам’ятника Тарасу Шевченкові у Києві о 16:00.

Довідка: Як відомо, рішенням Дисциплінарного комітету ФІФА національній збірній України заборонено проводити відбірні матчі Чемпіонату Світу у Львові на стадіоні "Арена-Львів" протягом найближчих 5 років – аж до закінчення відбірного турніру на Чемпіонат Світу-2018. Як виявилося, дискваліфікація "Арени-Львів" на 5 років – це ініціятива Першого віце-президента Федерації футболу України Сергія Стороженка. Саме функціонер ФФУ звернувся до дисциплінарного комітету ФІФА з проханням покарати "Арену-Львів". Хоча ФФУ та ФАРЕ офіційно визнали, що червоно-чорний прапор, портрети Бандери, Шухевича ніколи не були заборонені, арешти та переслідування футбольних уболівальників відбуваються саме за використання української символіки.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДПІ у Галицькому районі ...
Наступна новина: Учні професійно-технічних ...

КОМЕНТАРІ