Сучасний діагностичний ультразвуковий сканер значно підвищив якість обстеження чернівецьких дітей

Сучасний діагностичний ультразвуковий сканер значно підвищив якість обстеження чернівецьких дітей

14.11.13 11:50 0 940
Завдяки коштам, виділеним Чернівецькою міською радою, міська дитяча поліклініка отримала сучасний ультразвуковий діагностичний сканер. Проведення обстежень на такому сучасному апараті преміум-класу дасть змогу покращити рівень якості діагностики різних захворювань у дітей та виявляти вроджені вади розвитку, у тому числі і вроджені вади серця на ранніх термінах.

«Це надзвичайно важливе придбання для нашого міста, – каже секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Адже замінити старий аппарат УЗД на новий потрібно було вже давно. Власне, оновлення медичного обладнання у лікарнях та поліклініках міста – це одне з першочергових завдань міської влади. А що стосується саме міської дитячої поліклініки, то у цьому закладі віддавна були проблеми із дахом, який протікав. Отож дах вже замінено. Тепер ми придбали сучасний діагностичний сканер, а наступного року плануємо закупити для дитячої поліклініки новий рентгенологічний апарат».

Сума виділених коштів з міського бюджету на закупівлю апарату SONOACE R-7 склала 436,783 гривні.

«Наука не стоїть на місці, тому оновлення медичної техніки – це дуже важливе питання, – зауважує головний лікар поліклініки Іван Хорошенюк. – Ми обстежуємо і щойно народжених дітей і дітей, які досягають 18-річного віку. Цей сучасний ультразвуковий апарат дозволяє якісніше оглядати наших пацієнтів, дає чіткі зображення структур внутрішніх органів, а також більшу глибину обстеження органу».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Волинській області водій ...

КОМЕНТАРІ