На конкурсі «Міні світ краси Буковини» обрали принцес і королев

На конкурсі «Міні світ краси Буковини» обрали принцес і королев

14.11.13 08:01 0 1087
12 листопада у музично-драматичному театрі за підтримки секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина відбувся фестиваль-конкурс «Міні світ краси Буковини 2013». У ньому взяли участь 20 дівчат віком від 5-ти до 14-ти років з міста та області.

«Нинішній конкурс краси і грації прикметний тим, що об’єднує талановитих дітей Буковини, – каже Віталій Михайлішин. – Для дівчат це чудова нагода для розкриття творчого потенціалу та ознайомлення із романтикою модельного світу. Усі учасниці конкурсу, без виключення, гідні почесного звання переможниці. Адже недарма кажуть, що буковинські дівчата найчарівніші, найрозумніші, найпривабливіші та найталановитіші. Одним словом – справжні принцеси».

Цьогорічний конкурс проходив у рамках проведення ІХ всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Міні світ краси України 2014», а також був приурочений до 12-річчя дитячої агенції «Step by step». Усі діти в залі отримали від організаторів солодощі, повітряні кульки та інші подарунки, а також мали можливість взяти участь у фотосесії на червоній доріжці.

Конкурс складався з презентації в колекційних сукнях, виходу в стилізованих національних костюмах, шоу талантів. Також учасниці вправлялися у виконанні спортивного танцю.

Зрештою, Гран-Прі у віковій категорії від 5-ти до 7-ми років дісталося чернівчанці Анастасії Паламарюк, у категорії 8-10 років – Олені Біжан (Чернівці), у категорії 11-14 років – Каріні Крецькій (Чернівці). Маленькою Принцесою стала Єлизавета Бурла (Кіцманський район), Принцесою – Анастасія Гаврилюк (Чернівці), Маленькою Королевою – Яна Якимчук (Кіцманський район), а Юною Королевою – Ольга Червінська (Чернівці).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ