На Волині держінспектори затримали чоловіка, котрий перебував у розшуку

На Волині держінспектори затримали чоловіка, котрий перебував у розшуку

14.11.13 17:18 0 983
У Ковелі працівники ДАІ затримали чоловіка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння і не мав навіть посвідчення водія.

Під час проведення Національного тижня безпеки дорожнього руху та в ході відпрацювання м. Ковеля інспектори ДАІ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області близько першої години ночі зупинили автомобіль «ВАЗ 21224», який рухався із порушенням Правил дорожнього руху.

Правоохоронці звернули увагу на сильне хвилювання та знервованість водія. Даючи пояснення, він не міг чітко пояснити причини перебування у Ковелі, щоразу називав різні анкетні дані.

– При перевірці документів встановили, що чоловік керував автомобілем без посвідчення водія, при цьому перебував у стані алкогольного сп’яніння, – розповів начальник начальник ВДАІ Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Сергій Долінко. – Згодом також з’ясувалося, що він із 2011 року, згідно з постановою Шевченківського районного суду в місті Чернівці, перебував у розшуку за порушення умов адміністративного нагляду.

Чоловіка доставили до ковельського міськвідділу міліції, нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Автомобіль затримано на арештмайданчик.

ВДАІ Ковельського МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ