Борис Клімчук: «Мене радує, що волиняни – в числі лідерів зі сплати податків в Україні»

Борис Клімчук: «Мене радує, що волиняни – в числі лідерів зі сплати податків в Україні»

14.11.13 09:42 0 895
«Мене радує, що волиняни – в числі лідерів зі сплати податків в Україні», - зазначив голова облдержадміністрації Борис Клімчук вітаючи учасників розширеного засідання ради територіального відділення Асоціації платників податків у Волинській області. Участь у засіданні також взяли заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв, завідувач відділу інформації та комунікацій ВГО «Асоціація платників податків України» Олександр Ярема, представники митних та податкових органів.

«Чесний бізнес не розмірковує про доцільність податків, він працює, виробляє продукцію, розвивається і сумлінно сплачує всі належні платежі. І більшість підприємств нашого краю – саме такі», - підкреслив голова облдержадміністрації.

«Сприяння та створення комфортних умов для роботи бізнесу нині є одним з пріоритетів державної політики. І в нашій області вже зроблено для цього чимало, - працює сайт адмінпослуг, мережа ЦНАПів, портал «Прозорий контроль». А найважливіше – змінили підхід до вирішення питань підприємництва чиновники. І все це є елементами формування громадянського суспільства», - наголосив Борис Клімчук.

Голова облдержадміністрації також розповів, що на Волині, на виконання Доручення Президента України про соціально-економічний розвиток області у 2013-2014 рр вже формується «білий» список платників податків, який узагальнюватиметься на всеукраїнському рівні.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток Волинського краю та з нагоди 15-річчя Асоціації платників податків України голова облдержадміністрації Борис Клімчук вручив Почесні грамоти обласної державної адміністрації голові правління ПАТ «СКФ Україна» Володимиру Цибульскому та першому заступнику начальника Головного управління Міндоходів в області Андрію Тимейчуку. Подякою голови голови обласної державної адміністрації нагороджено головам Луцького та Нововолинського місцевих осередків Асоціації платників податків України Ярославу Гупалу та Юрію Сиротюку.

Також, під час розширеного засідання АППУ у Волинській області було підписано Меморандум про співпрацю між АППУ у Волинській області, ГУ Міндоходів у Волинській області та Ягодинською митницею

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові проведено ...
Наступна новина: Трускавець прийматиме ...

КОМЕНТАРІ