Волинські правоохоронці затримали чоловіка, який, погрожуючи таксисту ножем, викрав автомобіль

Волинські правоохоронці затримали чоловіка, який, погрожуючи таксисту ножем, викрав автомобіль

14.11.13 09:09 0 912
Зловмисник катався автомобілем, доки не скоїв подвійне ДТП. Після аварії вискочив із машини та почав погрожувати громадянам. Вгамували хулігана разом із колегами потерпілого таксиста працівники ДАІ.

Правоохоронці встановили, що того дня в обласному центрі близько 16:40 по вулиці Грушевського до таксиста підійшов чоловік і попросив завести його за потрібною адресою. Прямуючи проспектом Перемоги, 34-річний пасажир раптово наніс кілька ударів 39-річному водієві кулаком по голові. Після цього, погрожуючи ножем, заволодів його автомобілем «Опель Вектра».

Про це потерпілий відразу повідомив працівникам міліції та своїм колегам. Тож таксисти кинулися переслідувати автомобіль. У цей же час вони розповідали постраждалому товаришеві напрямок руху транспортного засобу, а той своєю чергою інформував правоохоронців.

Рухаючись викраденим таксі вулицями міста, чоловік скоїв подвійне ДТП: не впоравшись із керуванням, він здійснив зіткнення із автомобілем «Тойота-Ауріс», за кермом якого перебувала 31-річна лучанка, та «БМВ-525» під керуванням 25-річного жителя Луцького району. Учасники дорожньо-транспортної пригоди не госпіталізовувалися.

Після аварії зловмисник вискочив із авто і почав ножем погрожувати громадянам. У цей момент на місце події прибув наряд відділу ДАІ луцького міськвідділу міліції. Таким чином правоохоронці разом із колегами постраждалого таксиста вгамували хулігана і службовим автомобілем доставили його в наркодиспансер для проведення освідування. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Слідчим відділенням Луцького МВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення передбачена відповідальність вигляді позбавлення волі від семи до дванадцяти років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Столиця Норвегії подала ...
Наступна новина: Львівщина: 13 листопада ...

КОМЕНТАРІ