В Закарпатській області перечинські міліціонери провели профілактичну акцію "Пішохід"

В Закарпатській області перечинські міліціонери провели профілактичну акцію "Пішохід"

14.11.13 10:17 0 924
Головна мета заходу – наголосити учням шкіл Перечинського району на необхідності рости свідомими громадянами та розуміти відповідальність за свої вчинки.

Спершу з учнями загальноосвітніх шкіл району було проведено бесіду на тему «Вивчаємо правила дорожнього руху». Після чого, з необхідним багажем теоретичних знань, всі разом вирушили на вулиці, аби на практиці засвоїти необхідні навички та знання, а також пояснити громадянам необхідність дотримання правил пішоходами. Для цього дві учениці вийшли на тротуар недалеко біля інформаційного знаку «Пішохідний перехід» і разом з інспектором державної автомобільної інспекції Федором Гулейом спостерігали, скільки пішоходів порушать правила і спробують перейти вулицю у невстановленому місці, ігноруючи вимоги даного інформаційного знаку. Так, з молодим чоловіком, який порушив встановлені правила пішоходів і зробив спробу перейти вулицю в невстановленому місці, було проведено профілактичну бесіду. Його було попереджено про адміністративну відповідальність, яку він може понести за вчинене правопорушення, та роз’яснено, що необачність чи байдуже ставлення до дотримання встановлених правил пішоходів іноді може вартувати комусь життя.

Начальник відділення Державної автомобільної інспекції Перечинського райвідділу міліції Михайло Беца закликає всіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів автівок бути пильними на дорозі, уважними та розсудливими. «Ваше життя і здоров'я – у ваших руках», - зазначає Михайло Беца.

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Єгипті завершилася дія ...
Наступна новина: У Львівській області ціна ...

КОМЕНТАРІ