В Закарпатській області порушень громадського порядку під час футбольного матчу між командами "Говерла" та "Шахтар" не було

В Закарпатській області порушень громадського порядку під час футбольного матчу між командами "Говерла" та "Шахтар" не було

14.11.13 13:53 0 835
Минулої суботи на стадіоні «Авангард» в Ужгороді проводився футбольний матч 16-го туру чемпіонату України між командами ФК «Говерла» та ФК «Шахтар».

На матчі були присутні близько 7500 глядачів, із яких близько 30 уболівальників із Донецька. Аби футбольний поєдинок пройшов без ексцесів, до охорони громадського порядку були залучені працівники Ужгородського та Мукачівського міськвідділів міліції, Ужгородського, Перечинського, Берегівського та Свалявського райвідділів міліції, роти міліції особливого призначення «Беркут», судової міліції «Грифон», УДАІ УМВС та громадські формування «Сенк-Захист» та «Легіон».

До початку футбольного матчу вишикувалися на стадіоні правоохоронці та члени громадських формувань для інструктажу. Провели інструктаж т.в.о. начальника Управління громадської безпеки УМВС області підполковник міліції Леонід Накоп′юк, його заступник підполковник міліції Олександр Іваниш та заступник начальника-начальник міліції громадської безпеки Ужгородського міськвідділу підполковник міліції Вячеслав Григор’єв. Вони наголосили на недопустимості порушень громадського порядку під час перебування вболівальників у місті Ужгороді, забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян під час проведення футбольного матчу.

Порушень громадського порядку під час проведення спортивного заходу не допущено.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Фаріон: Відповідь ...
Наступна новина: У Львові працівники ДАІ ...

КОМЕНТАРІ