Валерій Черняков: 20 років служіння ідеї

Валерій Черняков: 20 років служіння ідеї

14.11.13 13:09 0 921
13 листопада 2013 року відзначив свій день народження народний депутат України Валерій Вікторович Черняков, уповноважений від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" в Закапатській області. Валерій Вікторович народився в с. Довгому на Іршавщині, але доля йому відміряла для громадянського чину Волинську землю – м. Ковель.

Впродовж багатьох років Валерій Черняков поступово і впевнено реалізовує свої життєві плани, не зраджуючи політичним поглядам та ідеї служіння нації. Провідне місце у його житті завжди займала громадська та політична діяльність. З 1989 року входив до складу молодіжної громадської організації "Варта руху". На початку 90-х очолив Ковельську міську організацію Соціал-національної партії України (попередника ВО "Свобода"). В 1998 році був заступником голови Волинської обласної організації, головою контрольно-ревізійної комісії партії, зараз – голова секретаріату. На парламентських виборах 2012 року пройшов до Верховної Ради за списком ВО "Свобода". Очолює підкомітет з питань взаємодії з громадянським суспільством Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Успішно весті професійну та політичну діяльність Валерію Чернякову допомагає його родина: дружина Тетяна, педагог за освітою, і троє дітей: студенти військових вузів Віталій і Тарас та школярка Вікторія.

Осінь 2012 року дала можливість народному обранцю прислужитися рідному Закарпаттю у відстоюванні інтересів громади. На цьому шляху Закарпатська обласна організація ВО "Свобода", наші прихильники і земляки бажають Валерію Чернякову успіхів у здійсненні депутатської діяльності та втілення всіх мрій на шляху законотворчості та виховання великої родини.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 2)
Попередня новина: У Чернівцях відбулася ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ