На Хмельниччині таємниця мистецтва полягає в тому, щоб вслухатися в невимовне та милуватися невидимим

На Хмельниччині таємниця мистецтва полягає в тому, щоб вслухатися в невимовне та милуватися невидимим

14.11.13 13:32 0 924
Так про розуміння величі усього того, що поєднує в собі мистецтво, висловив відомий журналіст і письменник Всеволод Овчинников.

справжнє свято у великого і творчого колективу Хмельницької обласної філармонії, який феєричним і яскравим гала-концертом відзначає 75-ту річницю з дня заснування філармонії.

Заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Лілія Бернадська звертаючись з вітальною промовою до ювілярів зазначила, що створена у 1938 році в м. Кам’янці-Подільському вона стала надійним осередком розвитку музичної культури Подільського краю, збереження і примноження національної культурної спадщини, розширення доступу до її скарбів.

Минулий період філармонії – це десятки тисяч найрізноманітніших концертів, гастрольні маршрути видатних колективів і виконавців, фестивалів, конкурсів. Це титанічна праця попередніх поколінь артистів, чиї імена трепетно зберігаються в благодатній пам’яті слухачів.

Перебуваючи у стані постійного творчого пошуку, проводячи активну музично-просвітницьку діяльність та пропаганду найціннішого музичного успадкування, філармонія закріпила за собою чільне місце і значення, як в художній культурі області, так і культурному просторі України.

«Вітаючи вас з славетним ювілеєм бажаю, щоб міцне здоров’я, невичерпна енергія та творча наснага завжди були вашими супутниками.

Хай збуваються ваші заповітні мрії, надії і сподівання.», - урочисто зазначила Лілія Віталіївна та кращим представникам цієї мистецької галузі вручила відзнаки обласної державної адміністрації.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Революційних змін у ...

КОМЕНТАРІ