У Львівській області ціна на вугілля не перевищуватиме бюджетних призначень

У Львівській області ціна на вугілля не перевищуватиме бюджетних призначень

14.11.13 10:35 0 837
Про це 12 листопада, під час прес-конференції за підсумками закупівлі вугілля для бюджетних установ області за рамковими угодами повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства ЛОДА Ігор Базарник.

За його словами, усім районам області були надіслані листи з пропозицією провести закупівлю вугілля за рамковими угодами. На таку пропозицію погодились Яворівський, Бузький, Турківський і Сколівський райони та подали всі відповідні документи. 14 районів області не подали відповідних звернень та рішень сесій районних рад щодо делегування повноважень департаменту житлово-комунального господарства із закупівлі вугілля на опалювальний сезон 2013-2014 року, та ухвалили рішення закуповувати вугілля самостійно.

«Департамент виступав замовником на проведення конкурсних торгів за рамковими угодами. Тендер відбувається відповідно до тендерного законодавства. Перший етап – це визначення переможця за тендерними угодами. Потрібно було визначити 3 структури, які запропонували найкращі умови співпраці, і вже районні заклади безпосередньо укладатимуть договори на поставку вугілля із однми із цих трьох претендентів», – поінформував І. Базарник

Своєю чергою, голова комітету конкурсних торгів департаменту житлово-комунального господарства Андрій Бубнюк повідомив, що тендерна процедура ще не завершена: «18 листопада відбудеться підписання рамкової угоди. Після цього кожен з районних замовників повинен провести так званий конкурентний відбір між учасниками. Основним критерієм оцінки буде зниження ціни, яку вони запропонували раніше. Ціна не буде перевищувати бюджетних призначень, які є у кожного із замовників», – наголосив А. Бубнюк.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чернівецька область: за ...

КОМЕНТАРІ