У Львівській області червоноградські правоохоронці нагородили грамотою переможницю конкурсу за найкращу світлину

У Львівській області червоноградські правоохоронці нагородили грамотою переможницю конкурсу за найкращу світлину

14.11.13 17:42 0 888
Протягом жовтня та початку листопада місяця працівники Червоноградського відділу кримінальної міліції у справах дітей спільно з адміністраціями шкіл, батьківськими комітетами в Червоноградських школах проведели конкурс на кращий дитячий малюнок, найкращі відео та фото зображення об’єктів тваринного та рослинного світу.

У конкурсі взяли участь учні 6-8 класів Червоноградських шкіл, які надіслали в Червоноградський МВ значну кількість малюнків та світлин зроблених власноручно. Фантазії учасникам конкурсу не бракувало, як щодо малюнків так і фото. Що стосується світлин, то це в основному відпочинок під час літніх канікул, фото домашніх тваринок, рослини вирощені на власному городі, тощо.

Перемогу в даному конкурсі отримала 12-річна учениця Червоноградської гімназії Анастасія Панасюк, яка надіслала до міськвідділу близько 50 зроблених власноручно світлин, які визнані найкращими та відрізняються від інших своєю оригінальністю та фантазією.

Як повідомила сама переможниця її основне захоплення, це спортивна гімнастика та фотографування, яким вона віддає увесь свій вільний від навчання час. Крім того дівчина є переможцем обласних змагань та неодноразовий призер обласних чемпіонатів із спортивної гімнастики.

Начальник Червоноградського МВ полковник міліції Володимир Калиш нагородив переможницю конкурсу за найкраще фото грамотою від Червоноградського МВ за активну участь у даному конкурсі, солодощами та побажав їй успіхів у навчанні та досягнення високих здобутків у спорті і мистецтві.

Оксана Козачок

Помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Законодавчі зміни щодо ...

КОМЕНТАРІ