100 школярів Львівщини відпочивають у МДЦ «Артек» та УДЦ «Молода гвардія»

100 школярів Львівщини відпочивають у МДЦ «Артек» та УДЦ «Молода гвардія»

14.11.13 16:03 0 1008
12 листопада 58 школярів Львівщини вирушили на ХІ тематичну зміну «Здорові діти – здорова нація» до Міжнародного дитячого центру «Артек» та 42 дитини вирушили до Українського дитячого центру «Молода гвардія» на ХІI тематичну зміну «Вектор на майбутнє».

Як повідомили у департаменті соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації, путівки надано для дітей пільгових категорій, зокрема: для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, які перебувають на диспансерному обліку, а також талановитих та обдарованих дітей.

Програма зміни «в Артеці» спрямована на засвоєння дитиною культурних цінностей і зразків поведінки у сфері збереження і зміцнення здоров’я. Зміна сприятиме поглибленню знань дітей про здоров’я та здоровий спосіб життя, а також покликана сформувати у дітей відповідальне, дбайливе ставлення до свого здоров’я та екології в цілому.

Участь у тренінгах, творчих конкурсах, спортивно-туристичних іграх, тематичних диспутах допоможе школярам розвинути власну систему поглядів на проблему здоров’я як на конкретне вираження можливостей людини в досягненні будь-якої поставленої мети. Під час тематичної зміни в «Артеку» відбудеться конкурс плакатів – постерів «Країна, яку побудуємо ми!», пізнавальна гра «Сходинки пізнання», культурологічна акція «Майбутнє починається », спортивні змагання на кубок «Артека» з футболу, баскетболу, артболу, особиста першість «Артека» з шахів, настільного тенісу, кульової стрільби, боротьби.

Під час тематичної зміни в «Молодій гвардії» «Вектор на майбутнє» будуть створенні умови для особистісного зростання учасників зміни шляхом активізації їх творчого потенціалу, самовизначення та самореалізації в різних видах діяльності.

Довідка:

Підбір та скерування дітей до ДПУ «МДЦ «Артек» та ДП «УДЦ «Молода гвардія» відповідно до Положень про порядок направлення дітей для оздоровлення та відпочинку до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» та державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» за рахунок бюджетних коштів, затверджених наказами Мінсоцполітики України від 20.03.2012 №№ 153,154.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: 85 % ...
Наступна новина: Закарпаття: нещасний ...

КОМЕНТАРІ