У Львівській області майбутнє аграрної галузі – за інноваціями

У Львівській області майбутнє аграрної галузі – за інноваціями

14.11.13 17:23 0 921
Аграрний напрямок на є найдієвішим сектором економіки, проте сучасне життя ставить перед людством все нові й нові вимоги, вирішення яких можливе лише через реалізацію інноваційних проектів, вдосконалення технологій виробництва. Про це 13 листопада, зазначив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Богдан Матолич під час огляду виставки у Національному академічному українському драматичному театрі ім. М.Заньковецької, приуроченої до Дня працівників сільського господарства.

«Ця виставка свідчить, що інновації дають змогу вийти на якісно новий рівень розвитку сільського господарства. Адже нові технології, нові підходи до селекції – це майбутнє аграрної галузі», – прокоментував Богдан Матолич.

Зазначимо, що на виставці профільні вищі навчальні заклади Львівщини, а також науково-дослідні установи у галузі сільського господарства представили різноманітну науково-методичну літературу, власні досягнення та успіхи в агропромисловому секторі. Окрім цього, була й окрема експозиція українських короваїв, представлена усіма районами Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ