На Львівщині розпочато реалізацію проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей»

На Львівщині розпочато реалізацію проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей»

14.11.13 16:22 0 958
Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації за участі Благодійного Фонду «Центр підтримки ініціатив» з листопада 2013 року розпочав реалізацію проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей».

Даний проект передбачає сприяння інтеграції гендерної складової, зокрема в регіональну «Програму зайнятості населення Львівської області на 2013–2017 роки» в частині проведення оцінки Програми, обговорення її результатів та внесення відповідних пропозицій до Програми .

Реалізація проекту «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей» сприятиме залученню громадськості до процесу формування гендерної політики як на рівні територіальної громади, так і на районному і обласному рівнях.

Заходи, які визначені у проекті, сприятимуть поінформованості громадськості про існуючі проблеми та можливості їх вирішення.

Проект «Об’єднання зусиль задля формування політики рівних можливостей» виконується в рамках Благодійної програми «Підтримка інститутів громадянського суспільства як рушіїв демократії і належного врядування», яка впроваджується на виконання проекту «Демократизація і права людини в Україні», що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Запрошуємо представників територіальних громад, організації громадянського суспільства, бізнес, представників влади у Львівській області, які зацікавлені у забезпеченні гендерної рівності до участі в даному проекті.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За десять місяців цього ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ