Богдан Матолич привітав працівників сільського господарства Львівщини з професійним святом

Богдан Матолич привітав працівників сільського господарства Львівщини з професійним святом

14.11.13 08:50 0 939
У Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької відбулась урочиста академія з нагоди Дня працівників сільського господарства. Від імені очільника Львівщини аграріїв області привітав перший заступник голови ОДА Богдан Матолич.

Зокрема, він зачитав привітання голови облдержадміністрації Олега Сала до учасників урочистостей та нагородив кращих працівників галузі сільського господарства регіону Почесними грамотами Львівської ОДА. Також Богдан Матолич вручив Почесні грамоти та Подяки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Під час виступу перший заступник очільника Львівщини згадав про цьогорічні здобутки у галузі сільського господарства. «Щорічно все менша кількість земель залишається незасіяною – посівні площі збільшуються до 30 тис. га. Досягнуто нового рівня розвитку в рослинництві, де другий рік поспіль хлібороби одержують понад 1 млн. тонн зерна. Населення області повністю забезпечене картоплею та овочами регіонального виробництва. Набуло розвитку промислове садівництво – у понад 2 рази більше закладено садів і ягідників», – зазначив він.

Богдан Матолич наголосив, що розвиток сільського господарства є одним із основних пріоритетів для керівництва держави, про що свідчить низка реформаційних кроків, орієнтованих на створення умов для покращення аграрного сектору. Також він подякував керівникам аграрних закладів Львівщини за розробку ряду бізнес-проектів з ведення малого аграрного бізнесу, які стали надійним помічником у розвитку підприємництва на селі.

«Багато вже зроблено для сільськогосподарської галузі, проте цього все ще недостатньо для повного відродження села. Тому нашими пріоритетами є створення сучасної і дієздатної інфраструктури аграрного ринку, підвищення ефективності виробництва, створення нових робочих місць та забезпечення належних умов для достойного життя селян», – додав перший заступник керівника області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: ФІФА зобов`язала "Карпати" ...

КОМЕНТАРІ