Житомиряни дякують рятувальникам за допомогу під час ліквідації водяної стихії

Житомиряни дякують рятувальникам за допомогу під час ліквідації водяної стихії

14.11.13 14:39 0 824
На ім’я начальника Управління ДСНС у Житомирській області генерал-майора служби цивільного захисту Ігоря Нікітчука надійшов лист-подяка від мешканців мікрорайону Корбутівка за ліквідацію наслідків підтоплень їхніх приватних садиб. У документі, зокрема, йдеться:

«Висловлюємо велику подяку Вам, пане Нікітчук І. В., та зміні підполковника Пилипчука О. М. за своєчасне реагування Управління ДСНС України у Житомирській області на наше звернення в боротьбі з паводком, та надання допомоги 16 вересня 2013 р. з відводом дощової та стічної води до річки Кам’янки, який утворився між вулицями Закам’янська та 1-ий Пролетарський провулок, внаслідок великих опадів. А саме: за адресою вул. Закам’янська №№ 5, 6, 7 та пров. 1-ий Пролетарський, 7, що спонукало підтопленню домів та загрозою попадання стічних вод до криниць питної води».

Нагадаємо, що всередині вересня Житомир охопила водяна стихія. Злива, що йшла кілька годин підряд, перетворила вулиці міста на справжні ріки. Автомобілі, що рухалися містом, заливало водою по бампери. Маршрутки й позашляховики, котрі не могли слідувати далі, стояли посеред доріг. Житомиряни ходили тротуарами у гумових чоботях або босоніж, у деяких місцях вода доходила до колін. Через підтоплення в Житомирі також не ходив електротранспорт.

На ліквідації наслідків підтоплення центральних вулиць міста та приватних територій упродовж доби працював особовий склад Аварійно-рятувального загону спеціального призначення У ДСНС в області та пожежно-рятувальних підрозділів.

У ДСНС у Житомирській області

Лист-подяка від жителів міста Житомир
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині відбулася ...

КОМЕНТАРІ