В Житомирській області ліквідовано загоряння у житловому будинку

В Житомирській області ліквідовано загоряння у житловому будинку

14.11.13 13:04 0 1242
12 листопада о 11:16 на пункт зв’язку 22-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Володарсько-Волинський надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, розташованому у селі Сколобів.

На момент загоряння господині вдома не було. Жінка пішла навідати сусідку. Через якийсь час остання побачила, що з будинку її гості йде дим, і негайно зателефонувала до служби порятунку «101». До приїзду вогнеборців власниця житла разом із сусідами намагалися самотужки ліквідувати загоряння. Однак це їм не вдалося.

По прибуттю на місце події чергового караулу рятувальників з’ясувалося, що полум’ям охоплено стіну в кімнаті будинку, яка облицьована дерев’яною оббивкою. Впритул до неї розташовувалася піч. Саме від високої температури стіна почала тліти.

Завдяки оперативним діям бійців ДСНС пожежу було ліквідовано на початковій стадії. Вогонь встиг пошкодити лише стіну. Ймовірна причина загоряння – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Остаточна причина пожежі, а також сума збитку та врятованих матеріальних цінностей наразі встановлюються фахівцями.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ