Прокурор області Олександр Черепаха відвідав Рівненський слідчий ізолятор

Прокурор області Олександр Черепаха відвідав Рівненський слідчий ізолятор

14.11.13 12:27 0 1025
Прокурор області Олександр Черепаха відвідав Рівненський слідчий ізолятор, де провів особистий прийом засуджених та осіб, які тримаються під вартою. Особливу увагу було звернуто на умови тримання жінок та неповнолітніх. Прокурора області цікавило чи не мають вони скарг на умови тримання в СІЗО.

В цій установі перебуває 293 арештованих. Від жодного скарг на умови тримання прокурору не надійшло.

У супроводі начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області Олександра Адамця та начальника Рівненського СІЗО Юрія Ткачука прокурор області здійснив обхід чергової, медичної частин, прогулянкових двориків, навчальних класів та харчоблоку.

По закінченню Олександр Черепаха провів нараду з особовим складом слідчого ізолятора, на якій умови перебування осіб, взятих під варту, в т.ч. що стосується медичного забезпечення, психологічної підтримки та харчування, було визнано гідними. А також наголошено на необхідності взаємодії органів прокуратури та Державної пенітенціарної служби з метою додержання законодавства при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях та інших примусових заходів щодо тримання арештованих і засуджених.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ