Рівненські УБОЗівці видворили Графа за межі України

Рівненські УБОЗівці видворили Графа за межі України

14.11.13 17:02 0 976
Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області затримали «кримінального авторитета», відомого за прізвиськом Граф. Цього ж дня Управління державної міграційної служби ухвалило рішення про примусове видворення іноземця за межі України із забороною в’їзду в нашу державу на три роки.

Раніше судимий 39-річний осетин відбував покарання за ґратами близько десяти років. Солом’янський районний суд міста Києва позбавив його волі строком на десять років за розбійні напади.

Правоохоронці отримали інформацію, що Граф має намір продовжити злочинну діяльність в Україні. Відразу після закінчення строку перебування за решіткою «злочинного авторитета» затримали та примусово видворили за межі України. Чоловік відбув потягом з Рівного до Російської Федерації, громадянином якої він є.

З початку року це вже третя спільна операція спецпідрозділу БОЗ та управління ДМС в Рівненській області із видворення іноземців за межі нашої держави, які не стали на шлях виправлення та схильні до вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

(за матеріалами УБОЗ УМВС)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ