Фахівці Рівненського міського центру зайнятості розширюють інформування підприємців про нові механізми стимулювання зайнятості

Фахівці Рівненського міського центру зайнятості розширюють інформування підприємців про нові механізми стимулювання зайнятості

14.11.13 08:48 0 1038
Семінар «Механізми ефективної взаємодії між державою та підприємницьким сектором» у рамках транскордонного проекту «Розвиток малого та середнього підприємництва міст Рівного та Любліна», в якому взяли участь представники влади і малого та середнього бізнесу, пройшов у Центрі сприяння бізнесу.

Учасники заходу мали можливість ознайомитися з реалізацією міжнародних та національних проектів, дізнатися про єдине вікно інвестиційних проектів, біржу проектів, інвестиційний маркетинг, способи пошуку цільових кредитів і допомоги для їх отримання та ще багато іншої цікавої інформації для ведення і розвитку власної справи.

У заході взяв участь заступник директора Рівненського міського центру зайнятості Сергій Повальчук. Він презентував присутнім підприємцям послуги служби зайнятості та нові механізми стимулювання зайнятості та створення нових робочих місць. Найжвавіше учасники семінару обговорювали та цікавилися послугами щодо отримання ваучера для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, організацією професійного навчання, зокрема, підвищенням кваліфікації та стажуванням. Зацікавлення викликала інформація про відшкодування єдиного соціального внеску як стимулу для власників приватного бізнесу легально працювати та створювати нові робочі місця з гідною заробітною платою для найманих працівників.

Фахівці управління економіки міста під час семінару розповіли про програми підтримки малого та середнього підприємництва.

Представники міського центру зайнятості й надалі братимуть участь різнопланових семінарах, які організовуватиме Центр сприяння бізнесу, з метою більш детального ознайомлення підприємців із можливостями та послугами служби зайнятості. Для цього днями буде підписано угоду про співпрацю між Рівненським міським центром зайнятості та Центром сприяння бізнесу у місті Рівному.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ