"Хочемо, щоб міліціонери допомагали дітям, які втікають з дому чи губляться, щоб карали людей, які ображають менших та стареньких" - пишуть брати з Рівненщини

"Хочемо, щоб міліціонери допомагали дітям, які втікають з дому чи губляться, щоб карали людей, які ображають менших та стареньких" - пишуть брати з Рівненщини

14.11.13 16:10 0 958
«Лист міліціонеру» написали брати Артем та Владислав, учні другого та четвертого класів однієї з шкіл Рівненської області. Хлопчики сини міліціонера, тому добре розуміють, яка нелегка це робота та знають, який він – справжній міліціонер. Текст листа наводимо нижче:

«Ми сини міліціонера і точно знаємо, якою повинна бути міліція. Там мають працювати такі люди як наш тато Євген. Тобто, сильні, мужні, швидкі, відважні з міцним здоров'ям. З добре розвиненим зором та слухом, щоб чути та бачити куди тікає злочинець. Приємно бачити міліціонера чесним та чуйним, зібраним, уважним, а головне привітним. Ми хочемо, щоб вони допомагали дітям, які втікають з дому чи губляться, щоб карали людей, які ображають менших та стареньких. Міліціонери не повинні вбивати та калічити невинних людей, а тільки тих хто порушує дисципліну та закони. А ще міліціонери повинні їздити на «крутих тачках», а не на «розвалюхах». Напевно потрібно змінити деякі закони, щоб міліція була на першому місці серед інших професій. Не приємно слухати, коли про міліцію кажуть погані слова, адже там працює наш тато, а він добра людина.

Міліціонерам у наш час працювати дуже важко, вони рано ідуть і пізно приходять з роботи. А ми так хочемо, щоб наш тато грав з нами у футбол, ходив у ліс, навчив ловити рибу. Проте він завжди каже: «Я на роботу», а ми знову проводимо його сумним поглядом на службу.

Наша мрія стати міліціонерами, та коли подивишся на тата, то бажання пропадає. Дуже хотілося б попросити у начальників міліції, відпускати наших тат раніше додому».

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області в ...

КОМЕНТАРІ