На Рівненщині чоловік до смерті забив сліпого батька

На Рівненщині чоловік до смерті забив сліпого батька

14.11.13 15:30 0 1005
Саме такий варварський спосіб обрав 62-річний Анатолій, аби вкласти свого батька спати. 82-річний Іван, житель с. Українка проживав разом із своїм сином, який частенько вживав алкогольні напої. У зв’язку з чим періодично лікувався у Острозькій обласній психічний лікарні від алкоголізму.

Однак, замість того аби доглядати свого батька, чоловік частенько виховував його кулаками. Не винятком став і цей вечір. Підігрітий алкоголем Анатолій, повернувшись додому, вирішив вкласти батька спати, однак Іван навідріз відмовився виконувати бажання сина.

Словесна перепалка швидко переросла у бійку. Аби довести свою правоту Анатолій кілька разів вдарив старенького спочатку дерев’яною палицею, за допомогою якої інвалід пересувався, а коли вона поламалася, додав кілька стусанів руками та ногами по тілу. Однак саме ці ушкодження і призвели до смерті 82–річного пенсіонера.

Зігнавши свою злість, син попрямував у свою кімнату спати, покинувши батька помирати. Лише на ранок тіло Івана виявив соціальний працівник, який прийшов допомогти чоловікам по господарству.

В ході судово-медичної експертизи стало відомо, що смерть Івана настала внаслідок закритою тупої травми грудей з численними переломами ребер та ушкодженнями органів грудної порожнини.

- Відносно Анатолія слідчим Острозького МВ УМВС України в Рівненській області розпочате кримінальне провадження, передбачене частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень), - зазначив начальник слідчого відділення Острозького МВ УМВС України в Рівненській області Микола Ковальчук – Нині Анатолію загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Вікторія АНТОНОВА,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ