Лідер палестинців: делегати на мирних переговорах пішли у відставку

Лідер палестинців: делегати на мирних переговорах пішли у відставку

14.11.13 08:10 0 920
Президент Палестинської національної адміністрації Махмуд Аббас заявив в інтерв’ю телеканалові з Єгипту, яке вийшло в ефір що члени палестинської делегації на мирних переговорах із Ізраїлем подали у відставку через відсутність поступу на цих переговорах. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Учора Аббас погрозив вийти з переговорів після того, як в Ізраїлі оголосили про початок будівництва 20 тисяч нових помешкань для єврейських поселенців на окупованому Західному березі Йордану; після його заяви прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу пізно ввечері повідомив, що це будівництво зупинене, а посадовці будівництва, які заявляли про його початок, поспішили, не узгодивши своєї заяви з урядовими органами.

При цьому Нетаньягу, ніяк не згадуючи переговорів із палестинцями, назвав за причину зупинення будівництва те, що воно «створює зайве протистояння з міжнародною спільнотою» в час, коли Ізраїль хоче домогтися від світових держав, які ведуть переговори з Іраном, домовленості про різке обмеження іранської ядерної програми.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ