Олексій Кайда зареєстрував законопроєкт про надання субвенції з Держб'юджету на соціяльно-економічний розвиток Тернопільщини

Олексій Кайда зареєстрував законопроєкт про надання субвенції з Держб'юджету на соціяльно-економічний розвиток Тернопільщини

14.11.13 17:08 0 957
11 листопада 2013 року народний депутат України від ВО "Свобода" Олексій Кайда зареєстрував законопроєкт про внесення змін до закону "Про Державний бюджет України на 2013 рік". Йдеться про надання субвенції з Державного б'юджету України на соціяльно-економічний розвиток Тернопільської області). За словами парламентаря, у проєкті запропоновано направити з коштів резервного фонду Міністерства фінансів України додаткові фінансові ресурси на завершення будівництва обласної бібліотеки та державного архіву.

Олексій Кайда наголосив на недотриманні принципів справедливості та неупередженості при розподілі субвенцій між місцевими б'юджетами. "На жаль, зараз б'юджет розподіляється несправедливо. "Обраним" областям дістається левова частка коштів, а решта отримують залишки.

Одним із моїх завдань як депутата-мажоритарника є лобіювання інтересів Тернопільщини. Тому я зареєстрував законопроєкт, який передбачає надання субвенції з Держб'юджету на здійснення заходів соціяльно-економічного розвитку Тернопільщини. Зокрема, у документі запропоновано передбачити фінансування окремим рядком таких довгобудів, як обласні бібліотека та архів", – розповів свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За тиждень у Чернівцях ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведена ...

КОМЕНТАРІ