Під час відпрацювань співробітники ветеринарної міліції та Збаразького райвідділу внутрішніх справ виявили та задокументували факт роботи піцерії без будь-яких дозвільних документів від санітарно-епідеміологічної служби району. Власниця закладу не надала правоохоронцям жодних документів, які б засвідчували якість і безпечність продуктів, з яких готувала страви. Господиня також сама була за кухаря і офіціанта, проте працювала без медичного огляду.
Підприємливу збаражчанку працівники ветеринарної міліції вже притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 107 КУпАП. Найімовірніше, доведеться відповідати ще й за статтею 164 КУпАП - провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом.
Загалом під час відпрацювань Збаразького, Кременецького та Тернопільського районів працівники ветеринарної міліції зняли з обігу та направили на утилізацію понад шістдесят кілограмів небезпечної продукції, яка могла б потрапити на столи громадян.
Cектор зв’язків з громадськістю
УМВС в Тернопільській області
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: У Чернівецькій міській раді ...
Наступна новина: м. Славута: рятувальники ...