На Тернопіллі італійська піца по-збаразьки - смачний делікатес чи небезпека для здоров'я?

На Тернопіллі італійська піца по-збаразьки - смачний делікатес чи небезпека для здоров'я?

14.11.13 09:23 0 894
Господиня нової піцерії, яка у липні відкрилася в Збаражі, обіцяла нагодувати відвідувачів справжньою італійською стравою. Натомість подавала на стіл гостям продукт сумнівної якості.

Під час відпрацювань співробітники ветеринарної міліції та Збаразького райвідділу внутрішніх справ виявили та задокументували факт роботи піцерії без будь-яких дозвільних документів від санітарно-епідеміологічної служби району. Власниця закладу не надала правоохоронцям жодних документів, які б засвідчували якість і безпечність продуктів, з яких готувала страви. Господиня також сама була за кухаря і офіціанта, проте працювала без медичного огляду.

Підприємливу збаражчанку працівники ветеринарної міліції вже притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 107 КУпАП. Найімовірніше, доведеться відповідати ще й за статтею 164 КУпАП - провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, а так само без одержання дозволу, іншого документа дозвільного характеру, якщо його одержання передбачене законом.

Загалом під час відпрацювань Збаразького, Кременецького та Тернопільського районів працівники ветеринарної міліції зняли з обігу та направили на утилізацію понад шістдесят кілограмів небезпечної продукції, яка могла б потрапити на столи громадян.

Cектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ