В Тернополі сергій Надал подякував волонтерам за роботу

В Тернополі сергій Надал подякував волонтерам за роботу

14.11.13 16:23 0 976
13 листопада після закінчення засідання виконавчого комітету, міський голова Тернополя Сергій Надал подякував волонтерам, які працювали під час двомісячника на гарячій лінії «Чистий під’їзд – чисте місто».

Протягом двох місяців в рамках проведення двомісячника контролю за наданням житлово-комунальних послуг в Тернопільській міській раді працювала гаряча лінія «Чистий під’їзд – чисте місто». До її роботи були залучені 7 волонтерів. До їхніх обов’язків входило - прийняти телефонний дзвінок, зафіксувати скаргу, передати її виконавцю та проконтролювати виконання. Загалом, протягом роботи гарячої лінії було прийнято 490 скарг від мешканців, 108 з яких стосувалось стану будинку, 76 - стану дахів та 73 - стану прибудинкової території.

«Дякую за ваш час та ваші зусилля, які ви доклали, щоб тернополяни отримали якісні та своєчасні послуги. У свою чергу ви отримали цінний досвід та розуміння роботи міської ради, який неодмінно вам знадобиться у майбутньому», – сказав Сергій Надал.

Залучення волонтерів до роботи гарячої лінії міської ради – це продовження розвитку волонтерського руху Тернополя. Так, волонтери долучались до проведення Чемпіонатів з водно-моторного спорту, збору коштів для придбання карети швидкої допомоги в рамках благодійної акції «Я хочу жити», Дня міста та ін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині розпочато ...
Наступна новина: Голова Львівської ОДА ...

КОМЕНТАРІ